Marcato
Marcato pastamaskiner skvallrar om mycket hög kvalitet och funktion. Pastamaskiner som inte bara är bra utan som dessutom har en snygg design i med flera olika färger att välja mellan. De är den ledande tillverkaren i världen av maskiner och tillbehör för färsk pasta, kex, bröd samt pizza. Företaget har sitt säte i Italien och tillverkade sin första pastamaskin 1930. De designar produkter för de som älskar perfektion men också njutningen med hemlagad mat. Marcato kännetecken är högkvalitativa produkter som gör människor glada. Det är även ett företag som ständigt investerar i en kontinuerlig produkt- och teknikutveckling.
Visar alla 22 resultat
-
Pastamaskin Atlas 150 Design Marcato
899 kr -
Pastavals Bigoli Marcato
479 kr -
Ravioliplåt rund 12 st Marcato
349 kr -
Ravioli Pastavals Marcato Atlas 150
699 kr -
Pastamaskin Atlas 150 Classic Marcato
799 kr -
Ravioliplåt kvadratisk 24 st Marcato
399 kr -
Pastamaskin Svart Atlas 150 Design Marcato
999 kr -
Pastavals Linguine Marcato
479 kr -
Ravioliset Marcato Like A Pro
599 kr -
Torkställning pasta svart Marcato
499 kr -
Pastamaskin Koppar Atlas 150 Design Marcato
1.299 kr -
Torkställning Pasta Neutral Marcato
499 kr -
Pastavals Mafaldine Marcato
479 kr -
Pastavals Pappardelle Marcato
479 kr -
Pastavals Spaghetti Marcato
479 kr -
Gnocchiset 7 delar Marcato Like A Pro Deluxe
599 kr -
Pastavals Spagetti Chitarra Marcato
479 kr -
Kavel Valnöt Il Mattarello Marcato
749 kr -
Degskrapa Valnöt Il Tarocco Marcato
379 kr -
Pastavals Reginette Marcato
479 kr -
Gnocchiset 5 delar Marcato Like A Pro
499 kr -
Pastavals Trenette Marcato
479 kr
I sortimentet hittar man Marcatos mycket populära pastamaskiner med flera olika varianter av pastavalsar. Dessutom finns det ravioliplåtar, kavlar, stansar, torkställningar och set för egentillverkad Gnocchi.
För att göra sin egen pasta behöver man endast 2 ingredienser, mjöl och ägg. Ett bra grundrecept är 300 g vetemjöl, med fördel tipo 00 samt 150 g ägg.
Häll ut mjölet i en hög på arbetsbänken. Forma ett stort hål i mitten och käck äggen i högen.Vispa äggen med en gaffel och vispa i lite av mjölet i taget. Rör ihop allt och knåda till en smidig deg i 10 minuter. Täck degen med platsfolie och lägg i kylen 1 timme.
Vill du lära dig mer om pasta och vulka pastasorter som finns så klicka på länken här nedan.