Sabatier Trompette

Tusentals professionella kockar världen över har alltid använt knivar från Sabatier i sin yrkesutövning. Nu har du också möjligheten att uppleva skillnaden med Sabatier Trompette – en originalkniv som har sitt ursprung i den franska regionen Sabatier som garanterar exceptionell kvalitet till ett överkomligt pris.

Visar alla 2 resultat

Knivarna har västerländsk slipvinkel vilket innebär mellan 15 och 25 grader. Detta ger en egg som håller längre än knivar med japansk slipvinkel. Sabatier Trompette erbjuder knivar över hela linjen – från en mindre skalkniv till den mer rejäla kockkniven och brödkniven. Vi rekommenderar de här knivarna som ett bra prisvänligt instegsalterniv för dig som vill lära dig mer om knivar och vill bygga upp en vass och bra samling köksknivar i köket. Det franska köket är världsberömt men deras knivar han kanske inte riktigt nått samma stjärnstatus ännu. Men med märken som Sabatier som bygger på långa tillverkartraditioner och stort kvalitetstänkande så har de nått hög status inom den professionella matlagningsvärlden. Glöm inte bort att underhålla dina köksknivar. De behöver regelbundet brynas med ett bryne – kanske varannan gång du ska använda kniven men helst varje gång. Några gånger om året behöver du slipa upp en ny egg och detta kräver lite mer kunskap och träning för att få rätt vinkel. Om man inte vill göra det själv kan man lämna in knivarna för att på dem slipade.